Pientapahtumajärjestäjät

Pientapahtumajärjestäjät

Elävä ja kiinnostava kaupunki syntyy monimuotoisista tapahtumista ja projekteista, jotka luovat kaupunkilaisille innostavia kohtaamispaikkoja ja näkyvät ympäristössä.

Sivun oikeasta laidasta löydät vinkkejä ja ohjeita tapahtuman järjestämiseen. Jos olet toteuttamassa ensimmäistä tapahtumaasi, voi olla hyvä idea aloittaa se pienimuotoisena, ja jota voit halutessasi laajentaa tulevaisuudessa.

Espoon tapahtumakesän uutuus
Tänä kesänä Leppävaaraan ja Tapiolaan on avattu maksuttomat pop up -tapahtuma-alueet, joiden avulla kaupunkilaiset voivat varata kaupunkitilaa matalalla kynnyksellä erilaisia esityksiä ja muita pientapahtumia varten. Tutustu ja lue lisää täältä.

Toteuta tapahtumasi Espoo-päivänä
Koko kaupungin yhteinen ja suurin kaupunkitapahtuma, Espoo-päivä, toteutetaan joka elokuun viimeisenä lauantaina. Espoo-päivän ohjelmisto koostuu kaupunkilaisten, yhdistysten, yritysten ja kaupungin toteuttamasta sisällöstä. Kaikille avoin kaupunkijuhla tarjoaa hyvän mahdollisuuden toteuttaa oma tapahtuma yksin tai yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Täältä löydät lisätietoja Espoo-päivästä.

Kulttuuriavustukset
Tarvitseeko tapahtumaideasi taloudellisesta avustusta? Katso tarkemmat tiedot Espoon kaupungin kulttuuriavustusten hakemiseen täältä.

Ota yhteyttä
Kaupunkitapahtumat Espoo tuottaa niin omia tapahtumia kuin toteuttaa yhteistyössä eri toimijoiden kanssa projekteja. Konsultoimme mielellämme uusia ja vanhoja tapahtumajärjestäjiä, ole rohkeasti yhteydessä erilaisista asioista.
tapahtumaespoo@espoo.fi